Cadouri cosmetice reprezinta Compania SCOTTISH FINE SOAPS in Romania.


Produsele de ingrijire Scottish Fine Soaps sunt  un amestec  de ingrediente cu arome unice,  cu un stil contemporan scotian. Ele va fac sa aratati, sa va simtiti si sa mirositi fantastic!

Produsele sunt concepute si fabricate in Scotia,  din extracte naturale din plante si apa pura din muntii Scotiei. Sunt produse care nu contin parabeni.

Gelurile de dus, lotiunile, untul de corp, sapunurile, parfumurile si lumanarile Scottish Fine Soaps te ajuta sa recreezi experienta unui spa la tine acasa.

Sunt impachetate cu grija si drag, au o imagine speciala, pe masura continutului.Cadouri atat de atragatoare incat iti vine sa le pastrezi pentru tine!

 

SCURTA ISTORIE A PRODUSELOR  SCOTTISH FINE SOAPS

¢  In 1974 Derek Ross pune bazele companiei  SCOTTISH FINE  SOAPS, o afacere de familie, stabilita in apropierea dealurilor Ochils, in centrul Scotiei.

¢  Ambitia sa este de a crea produse de ingrijire de lux. Inspirate din natura, iau nastere produse rafinate, cu stil, parfumate, care aduc reale beneficii pentru piele si armonie pentru trup si suflet.

¢  Valorile care definesc produsele Scottish Fine Soaps sunt:

Ø  CALITATE

Ø  RAFINAMENT

Ø  TRADITIE

Ø  Doua generatii ale familiei Ross, cu traditia si experienta lor, au asigurat calitatea si rafinamentul produselor  de astazi, produse renumite in peste 30 de tari.

¢  De la cadouri elegante pana la simple produse de ingrijire, Scottish Fine Soaps a creat cosmetice pentru intreaga familie.

¢  Fiecare produs contine ingrediente naturale de calitate-lapte, miere, unt de cacao sau unt de shea. Aromele unice, create cu meticulozitate, vin in completarea acestora, asigurand placerea si opulenta.

¢ 


O echipa de specialisti in productie si de chimisti testeaza  calitatea fiecarui produs.

Preocupati de mediu, folosesc ambalaje reciclabile, urmaresc minimizarea consumului si nu efectueaza teste pe animale.

 

Gasiti produsele noastre in:

-PARFUMERIILE DOUGLAS  din toata tara,

-in reteaua magazinelor CARTURESTI din Bucuresti, Cluj (Polus Center), CONSTANTA,

-magazinul YANKEE LAND (Bucuresti, Calea Dorobantilor nr.172),

-farmaciile Solaris Healthcare(Sos. Bucuresti-Nord nr.10, Cladirea O.1,GLOBAL City Business Park, Voluntari, IF; 43 Soseaua Pipera ,FLOREASCA Park; Bulevardul Preciziei 24, WEST GATE )